2011-04-21 10:28 #0 av: [Morfalum]

Nu har Ateism iFokus äntligen lanserats och nu har du första tjing att delta i arbetet kring sidan. För de som är intresserade av ämnet, har tid och engagemang finns möjligheten att bli medarbetare på Ateism iFokus.

Arbetet med att bygga upp Ateism iFokus har vart intressant, krävt en del tid och engagemang. Det är står klart att mycket ny kunskap och intressanta diskussioner kan man vinna på att engagera sig i en sajt som denna. För att göra sidan ännu mer levande söker vi nu medarbetare och artikelförfattare för att kunna bilda ett starkt crew där vi tillsammans kan skapa en kul mötesplats och ha ett roligt engagemang att ägna oss åt på fritiden (jag själv ofta sena kvällar, då iFokusar jag som bäst).

 Här söks en eller flera medarbetare som kan hjälpa till att hålla sidan igång. Vad som behövs eller ”krävs” är i huvudsak engagemang men om du har kunskaper på området så är det ett stort plus. Du kommer att vara aktiv på sidan, röra om i smeten lite emellanåt genom att posta i trådar och skapa nya trådar, ibland, om du känner för det finns möjlighet att skriva en artikel om något som intresserar dig och som har potential att nå ut till alla iFokus medlemmar.

Det ska bli jätte roligt att ha denna möjlighet som Ateism iFokus är, en plats att diskutera ateism som är ett väldigt intressant fenomen, dessutom ska detta bli ett forum för likasinnade att utbyta tankar om allehanda ting. 

/ Varg A. From